Roletne

ALU termo roletne

Alu termo roletne

Napravljene su od termo aluminijumske kutije dimenzija: 14.7, 17.2 i 19.5cm sa aluminijumskim zastorom, aluminijumskom završnom lamelom u koju je uvucena guma balonka(MO60) i aluminijumskim vodjicama sa četkicama.


PVC roletne

PVC roletne

Napravljene su od PVC kutije dimenzija: 15 i 20cm sa pvc ili aluminijumskim zastorom, aluminijumskom zavrsnom lamelom u koju je uvučena guma balonka(MO60) i aluminijumskim ili pvc vodjicama sa četkicama. U kutijama se na zahtev kupca moze nalaziti i termoizolacija od stiropora.Veliki izbor drvo dekora ( zlatni hrast, mahagoni, orah...)


Spoljne ALU roletne

Spoljne ALU roletne

Napravljene su od ALUMINIJUMSKE ekstrudirane kutije dimenzija: 14.5 i 18 cm sa aluminijumskim zastorom, aluminijumskom završnom lamelom u koju je uvučena guma balonka(MO60), aluminijumskim bočnim poklopcima i aluminijumskim vodjicama sa četkicama.


Petougaone roletne

Spoljna pocinkovana

Napravljene su od ALUMINIJUMSKE petougaone kutije dimenzija: 13.7, 16.5 i 18 cm sa pvc ili aluminijumskim zastorom, aluminijumskom zavrsnom lamelom u koju je uvučena guma balonka(MO60),pvc ili aluminijumskim bočnim poklopcima i pvc ili aluminijumskim vodjicama sa četkicama.


HEROAL kutija

Heroal kutija

Heroal aluminijumski sistemi su sinonim za sigurnost, kvalitet i pouzdanost. Heroal ispunjava individualne želje investitora ili graditelja i najrazličitije zahteve za uslove ugradnje u komercijalnoj, industrijskoj i privatnoj oblasti.


VEKA kutija

Veka kutija

VEKA paleta proizvoda sistema za roletne poseduje različite modele i konstrukcije pogodne za ugradnju pri novogradnji, kao i pri renoviranju. Kutije za roletne se mogu dobiiti u svim bojama iz široke palete VEKA boja i dekore.